STORT JULETRÆSSALG

JULETRÆER

Traditionen tro har vi stort juletræssalg på SVALEVÆNGET 2 I TARUP I ODENSE. Her sælger vi udelukkende 1. kvalitets træer -men alligevel til billige penge. Dog har vi også et STORT PARTI standard træer, hvor der er frit valg 100 kr. I begge kategorier kommer træerne direkte fra plantage og der bliver ligeledes i begge kategorier skovet NYE TRÆER hver morgen, som straks hjemtages, så der er et udbud af nye træer hver dag. Så vidt det er muligt og tiden er til det, vil vi dagligt lægge billeder op af et udpluk af “dagens træer” på vores facebook side (vi skriver et link hertil, når siden er klar), så I kan følge med i, hvad der er hjemkommet af træer netop denne dag.

Vi får træer fra en af Fyns største plantager, så vi kan skaffe alt. Så skulle vi ikke have, hvad I leder efter – ell. måske I skal bruge et kæmpe træ – så bare sig til ell. ring, så skal vi nok tage det med hjem til jer.

Vores priser på 1. kvalitets træerne ligger fra 75 – 200 kr.

FÆLD SELV

Ønsker man at fælde selv, kan vi henvise til LIMKILDE SKOVBRUG (juletræer-fyn.dk), som har Fyns vel nok største fæld-selv areal, hvor det igen er kvalitet der er den røde tråd. Du finder Limkilde Skovbrug på Blæsbjergvej 67 i Slukefter bag Korup. Følg de gule skilte fra Frederik d. 6. kro på Rugårdsvej

LEVERING

Vi har også levering af juletræer.

SVALEVÆNGET 2 I TARUP Åbningstider alle ugens dage kl. 10 – 19. Startdato vil blive annonceret.

V. blomsterdekoratør Lone Andersen, Svalevænget 2, 5210 Od. NV (150 m fra Tarupcentret), tlf. 31 85 59 13 (svarer også weekends og helligdage)